Меню

Дейност

Работно време

Контакти

Извършени ремонти

Възход 21 Век

лого

Добре Дошли
Възход 21 Век ЕООД

 


Здравейте,

Фирма „Възход 21 Век„ ЕООД е специализирана в изработка, окомплектоване и ремонт на маркучи за високо и ниско налягане:

хидравлични маркучи термопластични маркучи маслоустоичиви с текстилни оплетки 1ТЕ, 2ТЕ, 3ТЕ климатични маркучи за фреон

Също така фирмата предлага маркучи за индустрията, нагнетателни, смукателно-нагнетателни, устойчиви на химически елементи, за специфичен транспорт на нестандартни флуиди, абразивни материали или газове. Аспирационни полиуретанови маркучи с добра абразивоустойчивост, антистатични и антибактериални. Идеално пригодни също така и за хранително вкусовата, както и за аграрната промишленост.

полиуретанов аспирационен антистатичен шлаух, TIMBERDUC PUR 533 AS индустриални маркучи маркучи за транспорт на химикали, UHMWPE

Широкото приложение на подобни видове компоненти в редица отрасли (строителна техника, селскостопански машини, кари, автомобили, жп транспорт, водо- и пароструйни машини, климатици, корабостроене, минна промишленост, газостанции и бензиностанции, дърводобив, товароподемна техника) ни позволява да отговаряме на нуждите на широк спектър от клиенти, предоставяйки им високо качество и бързо обслужване.

Въпреки неблагоприятните икономически условия в последните години, ние успяхме от навлизането си на пазара за ремонтни дейности през 2010г. да спечелим клиенти, да обогатим нашият асортимент и разнообразим предлаганите от нас услуги.

Предлагаме качествена изработка и професионално окомплектоване на меки гъвкави хидравлични съединения с голямо разнообразие от накрайници.

Фирмата разполага и с голямо разнообразие от уплътнители: дихтунги, медни и алуминиеви пръстени, о-пръстени за метрична и цолова резба, шайби гума-метал, както и о-пръстени за всякакъв вид фланци.

Заповядайте на адреса на нашата работилница бул. Янко Комитов 24 (в района на Тих Труд), за да добиете впечатление от дейноста ни.

накрайник коляно 45 градуса мъжки накрайник нипел
женски накрайник банджо накрайник коляно 90 градуса
маркучи трактор Болгар бърза връзка/бързосменник комплект маркучи за ЮМЗ
термопластичен маркуч за боядисване накрайник гайка за водоструйка Kärcher накрайник с три шайби за водоструйка Kärcher
компоненти за хидравлични маркучи накрайници за хидравлични маркучи хидравлични маркучи с броня

Всички изображения, снимки, текстове, лога, картинки, документи, бази данни и друга информация публикувани в този Уеб сайт, са собственост на Възход 21 век ЕООД и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и на останалото приложимо законодателство. Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на Уеб сайта без изричното разрешение на Възход 21 век ЕООД е забранено. Възход 21 век ЕООД си запазва правото да предприеме съдебни действия срещу подобни нарушения съобразно предвидения от закона ред.